Μελισσοκέρι Λευκό

 

Το λευκό Μελισσοκέρι προέρχεται από την επεξεργασία του Κίτρινου (χωρίς καμία απολύτως χρήση χημικών). Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξερό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Λόγω του γεγονότος πως έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το μελισσοκέρι χρησιμοποιείται συχνά για τη παρασκευή καλλυντικών που προσφέρουν "ασπίδα προστασίας" έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης.

 

 

  • ΦΥΣΙΚΑΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΔΙΑΝΟΜΗΠΡΟΦΑΡΜ Α.Ε.
  • ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ+302310719485