Το Κίτρινο Μελισσοκέρι (Yellow Beeswax)

 

Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξηρό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Λόγω του γεγονότος πως έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το μελισσοκέρι  χρησιμοποιείται συχνά για τη παρασκευή καλλυντικών που προσφέρουν "ασπίδα προστασίας" έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης.

 

 

  • ΦΥΣΙΚΑΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΔΙΑΝΟΜΗΠΡΟΦΑΡΜ Α.Ε.
  • ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ+302310719485